Direct contact? Bel: 06 - 413 618 38

Home > Over M2C4

Over M2C4 (More2Care4)

Het zorglandschap transformeert snel en ingrijpend. De invoering van marktwerking is een van de belangrijkste oorzaken hiervan. Ook politieke en economische besluiten zorgen voor continue veranderingen aan de kant van de patiënt. Daarnaast verandert de zorg en is de patiënt ook kritischer en veeleisender; de Nederlandse burger is veel mondiger geworden. Daarnaast wordt de keuzevrijheid voor de Nederlandse burger groter en zeker onder jongere generaties wordt de bereidheid tot reizen voor bepaalde zorg groter; kwaliteit van de behandeling staat voorop. 

Ook wordt de concurrentie onder medische professionals steeds groter en wachtlijsten drogen op. Praktijken moeten zich dus ‘ineens’ gaan positioneren en hun producten/diensten aanprijzen. “Wat is het onderscheidend vermogen van de praktijk? Hoe wordt uw praktijk steeds beter zicht- en vindbaar? Wat is uw onderscheidend vermogen?” 

Door al deze ontwikkelingen is M2C4 opgericht. Wij zijn namelijk van mening dat wij u de juiste marketingdienstverlening kunnen aanbieden met als doel het juist positioneren van uw praktijk onder uw (potentiële) patiënten om uiteindelijk meer patiënten te generen. Zodat u meer heeft om voor te zorgen.